info@stev.nl 033 - 303 14 90

Dankjewel

Klik met je muis op het witte vlak hieronder.

Leer wie jij kunt zijn. Dat is de belofte die we vanuit STEV doen aan de kinderen op onze scholen. En waarvoor we ons met elkaar en met hart en ziel inzetten. De afgelopen tijd was die inzet anders. Letterlijk anders want veel vanuit huis en online, maar ook intenser, creatiever, lastiger soms, gedwongen inventief, en vaak verrassend effectief.

Want wat is het fijn om zo goed en snel te kunnen schakelen met iedereen. Om te merken hoe open iedereen erin staat, klaar om in oplossingen te denken, iets extra’s te doen. Op alle niveaus van burgemeester en wethouders, collega-schoolbesturen, ambtenaren en vrijwilligers tot de kinderopvang is het contact vanzelfsprekend behulpzaam. Ik ervaar dat als heel waardevol. Als een zeer positieve lering uit een hele nare crisissituatie.

En dat maakt dat adagium van ons – leer wie jij kunt zijn – weer heel relevant: ook wij blijven leren over onszelf. Als de druk er is, als er ontwikkeling van ons verwacht wordt, aanpassingsvermogen, dan komt naar boven wie we echt zijn. Professionals die elkaar weten te vinden en te helpen, voor de kinderen, voor de ouders, voor de maatschappij met al zijn soorten en maten. En ik ben er trots op dat we blijken te zijn wie we zijn.

Dus dank jullie allemaal! Voor de fijne samenwerking, de vanzelfsprekende flexibiliteit en de wijze les.

We kijken uit naar een voortzetting van deze prettige samenwerking. En om het ‘nieuwe normaal’ tegemoet te kunnen treden met weer meer kennis, lef en vertrouwen.