info@stev.nl 033 - 303 14 90

Gepensioneerde invalleerkracht

Ben jij een gepassioneerde leerkracht met een schat aan ervaring in het onderwijs? Ben je al met pensioen maar vind je het leuk om incidenteel in te vallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

STEV bestaat uit 13 openbare en zelfstandige basisscholen rondom Amersfoort. Onze scholen bieden medewerkers en leerlingen, een plek om zichzelf te ontwikkelen, vaardigheden te vergroten en talenten te benutten. Als STEV ervaren we de gezamenlijke verantwoordelijkheden dat iedereen met trots mee kan doen.

Onze scholen zijn een afspiegeling van de maatschappij waarin we met elkaar leren en samenleven. We zijn nieuwsgierig naar onszelf en de ander. We benutten de diversiteit van onze medewerkers, leerlingen en hun ouders als verrijking van onze blik op de wereld.

Het zijn de mensen die met Lef en Ambitie, vanuit Nieuwsgierigheid en Samenwerking STEV kleur geven. We breken een LANS voor onderwijs van wereldklasse.

Heb je interesse?

Bij STEV houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze beleidsmedewerker HR, Marisca Rens, via 06-51102995 of stuur een mail naar HR@stev.nl.