info@stev.nl 033 - 303 14 90

Open sollicitatie (WTF 0,2-1,0)

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde leerkracht die klaar is om een verschil te maken in het leven van onze leerlingen? Zoek je een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw passie voor onderwijs kunt laten bloeien? Dan nodigen wij jou uit om een open sollicitatie te sturen! Of overweeg je een carrière switch te maken richting het Primair Onderwijs? Het maakt niet uit welke verandering je zoekt – wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken met STEV en samen de mogelijkheden te verkennen.

Het zijn de mensen die met Lef en Ambitie, vanuit Nieuwsgierigheid en Samenwerking STEV kleur geven. We breken een LANS voor onderwijs van wereldklasse.

Wat wij bieden:

  • Een stimulerende werkomgeving met een focus op groei en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk.
  • Mogelijkheden voor bijscholing en professionele training vanuit onze STEV academie om jouw vaardigheden aan te scherpen en te verbeteren.
  • Betrokken teams die met elkaar samenwerken en ondersteuning door collega’s.
  • Jij bepaalt zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar.
  • Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast kun je gebruik maken van onze fitnessregeling en fietsplan.
  • Een omgeving waarin diversiteit en inclusie wordt omarmd en gewaardeerd.

Interesse?

Bij STEV houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze beleidsmedewerker HR, Marisca Rens, via 06-51102995 of stuur een mail naar HR@stev.nl.