info@stev.nl 033 - 303 14 90

Invalpool en Talentenpool

Werken als invaller

 Ben je op zoek naar afwisseling? Kom dan bij STEV werken als vaste invaller.

  • Wil je graag veel afwisseling maar wél vaste werkdagen en een vast salaris?
  • Vind je het interessant om ervaring op te doen in veel verschillende groepen en met verschillende onderwijsconcepten?
  • Heb je ervaring maar ben je (nog) niet toe aan een vaste school of een eigen groep?

Als één van onze vaste leerkrachten niet voor de groep kan staan, maken wij zoveel mogelijk gebruik van onze eigen invalpool. Dit zijn leerkrachten die in dienst zijn bij STEV. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die het leuk vinden om op onze scholen in verschillende groepen in te vallen. Hoe lang je voor dezelfde groep staat, verschil enorm. Dit kan een incidentele dag zijn maar soms ook voor langere periode. Je kunt zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat, welke groepen jouw voorkeur hebben én in welke regio je graag wilt werken. Voor een passende inzet werken wij samen met de planningsafdeling van Transvita.

Wat wij bieden:

  • Een stimulerende werkomgeving met een focus op groei en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk.
  • Mogelijkheden voor bijscholing en professionele training vanuit onze STEV academie om jouw vaardigheden aan te scherpen en te verbeteren.
  • Betrokken teams die met elkaar samenwerken en ondersteuning door collega’s.
  • Jij bepaalt zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar.
  • Een vast salaris; wanneer je niet invalt, werk je op je eigen stamschool. Dit is één van de 13 STEV scholen.
  • Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast kun je gebruik maken van onze fitnessregeling en fietsplan.
  • Een omgeving waarin diversiteit en inclusie wordt omarmd en gewaardeerd.
  • Je hebt als invaller de mogelijkheid om te reageren om interne vacatures binnen STEV.

Interesse?

Bij STEV houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze beleidsmedewerker HR, Marisca Rens, via 06-51102995 of stuur een mail naar HR@stev.nl.

Regionale invalpool

Om de inval goed te regelen, is STEV aangesloten bij de regionale invalpool van Transvita / PiO. De invalcoördinatoren van PiO regelen de vervanging van alle deelnemende schoolbesturen in de regio Midden-Nederland. Invallers hebben daardoor de mogelijkheid om ook op andere scholen en voor andere besturen te werken. Als invaller geef je zelf aan op welke dagen je wilt invallen, in welke regio en in welke groepen. PiO matcht alleen de vraag en het aanbod van het invalwerk. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband bij STEV wat bij goed functioneren na een jaar omgezet kan worden in een vast dienstverband. Klik hier hoe de talentenpool van Transvita werkt.