ACTUEEL


 
 

Internationale dag van het milieu

Maandag, 3 juni 2019

Jaarlijks organiseert de Verenigde Naties de Internationale dag van het milieu. Doel van deze dag is dat iedereen stil staat bij het milieu. Bij STEV  vinden we dit een belangrijk onderwerp; alle STEV scholen zetten zich in voor duurzaamheid binnen het onderwijs. Er wordt al op veel scholen gebruik gemaakt van alternatieve vormen van elektriciteit, verlichting en verwarming en afval wordt gescheiden. Hoe we dat doen? Klik hier voor de video!


Vacature schoolleider

Woensdag, 29 mei 2019

Vacature ambitieuze schoolleider

Ben je ondernemend? STEV zoekt per 1 september 2019 voor de Startbaan in Soesterberg en de PWA in Soest een ambitieuze schoolleider mét lef voor 32 uur per week. Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst en de sollicitatieprocedure.


Vacature secretaris dagelijks bestuur GMR

Dinsdag, 28 mei 2019

Vacature secretaris/lid dagelijks bestuur GMR

De GMR is op zoek naar een secretaris voor het dagelijks bestuur. De Gemeenschappelijk Medezeggenschap Raad (GMR) praat mee over bovenschoolse zaken zoals kwaliteit van het onderwijs, financiën, personeelsbeleid en het bestuursformatieplan en bestaat uit 25 leden, waarbij van elke school een ouder en personeelslid deelneemt.

De GMR wordt bestuurd door een 3 koppig dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris en lid dagelijks bestuur. Vanaf schooljaar 2019/2020 is er een vacature voor Secretaris die tevens Lid Dagelijkse bestuur is. Klik hier voor de volledige vacaturetekst en de sollicitatieprocedure. 
Volgende pagina »